Logóe-ingatlanügyvédek.hu

Ügyvédi Kamara által előírt kötelező tájékoztatás

Az E-IngatlanÜgyvédek honlapot az Illés és Szabó Ügyvédi Társulás képviseletében a Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda (székhely: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.), mint a Budapesti Ügyvédi Kamarában (székhely: 1055 Budapest, Szalay u. 7.) bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.muk.hu honlapon elérhetőek. Az ügyvédi iroda a honlapon közzétett információ teljességéért, pontosságáért, ezek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállal. A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és önmagában nem hoz létre ügyvéd-ügyfél viszonyt a honlap látogatója és az ügyvéd között. A honlapon elérhető e-mail címekre küldött elektronikus levelek fogadása nem keletkezteti az ügyvéd részéről a megbízás elfogadását, ez csak írásbeli megállapodás vagy megbízás útján jöhet létre.

A honlapot Cziva Gergely vezetésével a Capitol Reef Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2462 Martonvásár, Radnóti Miklós utca 15.; cégjegyzékszám: 07 09 031664; adószám: 28961729-2-07) üzemelteti.  

Ügyvédi Kamarai tájékoztatás

Ügyvédi Kamarai tájékoztatás

Tartalomjegyzék

  Hamarosan...

  Illés Géza MártonIGM
  Szerző:

  Csapatunk

  Dr. Illés Géza Márton

  [email protected]

  Dr. Illés Géza Márton, budapesti ügyvéd a 2009-ben alapított Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda és az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
  Szerzői profil