Logóe-ingatlanügyvédek.hu

Ajánlatunk ügyvédeknek

Célunk Magyarország első országos ügyvédi hálózatának létrehozása, amely közös szoftveres infrastruktúrát, megosztott ügyvédi felelősséget, hatékony és gyors munkavégzést, nem utolsósorban pedig ügyvédi marketinget, ezáltal ügyfeleket biztosít az ügyvéd tagjai számára. Meggyőződésünk, hogy az új e-ingatlan-nyilvántartás bevezetésével és a távellenjegyzés lehetőségének a megszűnésével egy ilyen együttműködésben való részvétel rengeteg előnyt tartogat minden résztvevő kolléga számára.

Ajánlat ügyvédeknek

Ajánlat ügyvédeknek

Szoftveres háttér: hamarosan

Az Illés és Szabó Ügyvédi Társulás által megálmodott szoftver szerződésíró modulja, illetve az ügyviteli rendszer jelentős mértékben megkönnyíti és felgyorsítja az ügyvédi munkát: 

  1. A JÜB ellenőrzést követően a szofver leolvassa a személyiadat- és lakcímnyilvántartás által generált pdf-ből a személyes adatokat, így készül minden okirat fejléce. 
  2. Az e-hiteles tulajdoni lapokat szintén szoftveresen dolgozzuk fel, így nem marad felderítetlenül egy széljegy sem, illetve kiküszöbölhető bármilyen elírás a személyes adatokban.
  3. A szoftver szerződésíró modulja a tulajdoni lap tartalmát alapul véve végigvezeti az ügyvédet és az ügyfelet a finanszírozás, a birtokbaadás, a szavatosság kérdésein és kezeli a használt lakás adásvétel során felmerülő tipikus kérdéseket.
  4. A szoftver legenerálja a vételi szándéknyilatkozatot, az adásvételi szerződést, a haszonélvezeti jogról lemondó nyilatkozatot, az elővásárlási joggal kapcsolatos iratokat, és a letéti szerződést is.
  5. A szoftver kitölti az ingatlan-nyilvántartási kérelmet és a B400 adatlapot.
  6. A szoftver ügyviteli modulja elkészíti a megbízási szerződést, a tényvázlatot, az azonosítási adatlapot a tényleges tulajdonosi nyilatkozattal, az adatvédelmi tájékoztatót és az ügyvédi nyilvántartáshoz szükséges táblázatba (excel) betölti az ügylet adatait. 

A szerződésíró modult hetente frissítjük majd a Magyar Közlöny, illetve a banki honlapok alapján, így a tagoknak nem kell aggódniuk a jogszabályváltozások miatt, vagy hogy egy esetleg új banki feltétel később szerződésmódosítást tesz szükségessé.

A szoftver segít automatizálni a szerződéskészítést és az adminisztrációt is, így az ügyvédnek több ideje jut az ügyfeleire és az ügyek mélyebb elemzésére.

A szoftver egyes moduljai az e-ingatlanügyvédek.hu kötelékén kívül ellátott ügyekben is használhatóak licensz díj ellenében, sőt az Ügyvédi Társulásban részt nem vevő ügyvédek számára is elérhető a szerződésíró és az ügyviteli modul.

Út a hatékonyabb ügyellátáshoz

Út a hatékonyabb ügyellátáshoz

Reklám és Marketing

Az ügyvédi marketing az e-ingatlanügyvédek.hu menedzsmentjének feladata és költsége. A tagjaink ügyvédi praxisát úgy segítünk népszerűsíteni, hogy nekik marad idejük a szakmai munkára. 

Ügyelosztás

A szoftver ügyviteli része segít majd abban, hogy az e-ingatlanügyvédek.hu minden tagja számára előnyös és arányos ügyelosztást biztosítsunk. A tagságunk létszáma vármegyénként, illetve városonként maximált, efelett kizárólag a szoftver szerződésíró és ügyviteli moduljára való előfizetésre lesz lehetőség.

Árképzés

Az e-ingatlanügyvédek.hu csapatához való csatlakozás teljes egészében díjmentes, azonban az Ügyvédi Társulás keretében ellátott ügyvédi megbízásból származó munkadíjat a megbízás teljesítésében részt vevő tagok megosztják egymás között - azaz a megbízási díj egy része az ellenjegyző és ingatlan-nyilvántartási képviseletet ellátó ügyvédnek, egy része a telefonos tanácsadás nyújtó ügyvédnek, míg egy része az Ügyvédi Társulás menedzsmentjének bevételét képezi.

 

Az Illés és Szabó Ügyvédi Társuláshoz való csatlakozás tehát számos előnyt kínál: növelheti ügyfélkörét, csökkentheti adminisztratív terheit és több ideje marad a valósi szakmai munkára. Legyen részese a jövőnek, csatlakozzon hozzánk és élvezze a közös munka előnyeit!

Ha többet szeretne megtudni a társulási feltételekről, adja meg az elérhetőségeit és megkeressük Önt!

A Küldés gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatót.

Illés Géza MártonIGM
Szerző:

Csapatunk

Dr. Illés Géza Márton

[email protected]

Dr. Illés Géza Márton, budapesti ügyvéd a 2009-ben alapított Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda és az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
Szerzői profil