Logóe-ingatlanügyvédek.hu

Jogi tanácsadás újépítésű ingatlan vásárlásához - ügyvédi munkadíj 49.000,- Ft

Magyarországon az új építésű ingatlanokat hagyományosan az építtető, kivitelező, azaz az eladó által kijelölt ügyvéd szerkeszti és ellenjegyzi - nem ritkán a vételár 0,5%-ért. Hiába az eladó bizalmasa az ügyvéd, az ügyvédi munkadíjat nagyrészt mégis a vevőkkel fizettetik meg. Az eladó ügyvédje elsősorban az eladó érdekeit képviseli. Bármilyen hozzáértő és becsületes is, ha egyszer alapvetően az eladóval áll szorosabb munkakapcsolatban. Egy olyan ügyvéd, aki csak a vevő érdekében jár el, könnyebben észreveszi, ha az új építésű ingatlan adásvételi szerződés olyan kitételt tartalmaz, amely a vevő szempontjából hátrányos lehet a jövőben. A saját ügyvéd segíthet abban is, hogy a szerződés olyan formában kerüljön megkötésre, ami nem akadályozza a hitelfelvételt. A saját ügyvéd a vevőt az összes lehetséges jogi kockázatról és az esetlegesen felmerülő költségekről is tájékoztatja - akkor is, ha ez a kivitelezőnek nem áll érdekében.

Amennyiben más ügyvédi szolgáltatásra lenne szüksége, tekintse meg a díjszabásunkat!

Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat 10.6/B. f) alpontjának megfelelve tájékoztatjuk az ügyfeleinket, hogy az ügyvédi megbízási szerződésben a szerződés megkötése idején a honlapon közzétett díjtájékoztatástól az ügyfél hátrányára nem lehet eltérni.

Jogi tanácsadás új építésű lakás vásárlás kapcsán

Jogi tanácsadás új építésű lakás vásárlás kapcsán

Annak érdekében, hogy az újépítésű ingatlan adásvételi szerződés megfelelően tükrözze a vevő valós érdekeit is, célszerű saját ügyvédhez fordulni! Az e-ingatlanügyvédek.hu kedvező, fix 49.000,- Ft összegű, vevői tanácsadás ügyvédi munkadíj ajánlata új lakóingatlanok vevőinek szól.

Mit tartalmaz a 49.000,- Ft vevői tanácsadás ügyvédi munkadíja?

Átnézzük és véleményezzük az eladó által kijelölt ügyvéd által megszerkesztett adásvételi szerződést, majd Skype, Teams, illetve Google Meet szolgáltatáson keresztül tanácsokat adunk a minket megbízó eladónak, hogy milyen módosításokat kérjen annak érdekében, hogy a következők megfelelően tükrözzék az eladó érdekeit:

  • Fizetési feltételek
  • Elállási feltételek
  • Birtokbaadási feltételek
  • Szavatossági feltételek
  • Ügyvédi letét feltételei
  • Banki hitelezési feltételeknek való megfelelés

Az ügyvédi munkadíj már tartalmazza az általános forgalmi adó összegét is.

Milyen ingatlanokkal kapcsolatban él a vevői tanácsadással kapcsolatos ajánlat?

Lakóingatlanok, nyaralók illetve hozzájuk kapcsolódó garázs, tároló adásvétele kapcsán érvényes az ajánlatunk. Minden más ingatlannal kapcsolatban egyedi árajánlat elfogadását követően áll módunkban ügyvédi szolgáltatást nyújtani.

Mit tehet, ha érdekli az ajánlat?

Először is, vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Munkatársunk röviden ismerteti Önnel a szolgáltatásunkkal kapcsolatos tudnivalókat és válaszol a felmerülő kérdéseire. Amennyiben elfogadható az Ön számára az ajánlatunk és megbíz minket az újépítésű ingatlan adásvételi szerződése átnézésével és az azzal kapcsolatos tanácsadással, akkor a személyi azonosító jele, a személyi igazolványa/vezetői engedélye száma és a lakcímkártyája száma alapján azonosítjuk Önt. 

Amint a megbízást felvettük, kiválasztjuk, hogy az Ön és az eladója számára melyik konzultációs időpont, illetve melyik ügyvéd kollégánk a legalkalmasabb választás. Innen már csak két dolga van: elküldeni a kollégánknak a megadott e-mail címre az adásvételi szerződés és a kapcsolódó okiratok tervezetét és rendezni a számlánkat.

Hogy tud nálunk fizetni?

Banki átutalással, de ha igényli, fizetési kérelmet is ki tudunk bocsátani, ami lényegében nem más, mint egy mobil- vagy netbankon elküldött üzenet, ami alapján pár kattintással rendezheti a megbízási díjat. A megbízási díjról minden esetben e-mailen küldjük meg a számlánkat.

Hogy veszik fel Önnel a kapcsolatot az e-ingatlanügyvédek.hu ügyvédei?

A megbízás felvétele során munkatársunk egyezteti Önnel, hogy melyik csatornán melyik időpont lenne az Ön számára a legmegfelelőbb. Amennyiben a véleményezni kívánt iratokat megküldte és a számlánkat is rendezte, ügyvéd kollégánk a kért időpontban keresni fogja Önt!


A borítóképet Fazekas Nikoletta készítette.