Logóe-ingatlanügyvédek.hu
Dr. Illés Géza Márton

Dr. Illés Géza Márton

4 perc olvasás

Ingatlan ügyvéd Szeged központjában - dr. Magyar Dávid!

Szeged jog

Szeged Jog és Ingatlan - keresse dr. Magyar Dávidot!

Itt az idő, hogy lakást vegyen, vagy eladja a családi házát és ügyvédet keres Szegeden? A Szegedi Ügyvédi Kamara tagjai között remek ügyvédek vannak, így egyáltalán nem könnyű választania! 

Az e-ingatlanügyvédek vezető ügyvédjeként nap, mint nap tapasztalom, hogy mennyire fontos a helyismeret és a szakmai tapasztalat, de azt is, hogy az ügyfelek ezen túl leginkább a személyre szabott megoldásokat és az korrekt árképzést értékelik a legtöbbre. Ha egy jól képzett és széleskörű tapasztalattal rendelkező ügyvédet keres, aki segít az ingatlanügyletével kapcsolatos adó és illeték optimalizálásában, akkor jó helyen jár: ismerje meg dr. Magyar Dávidot!

Dr. Magyar Dávid Csongrád-Csanád vármegyében várja az ügyfeleinket

Dr. Magyar Dávid szegedi ügyvéd mélyreható ismeretekkel és jelentős tapasztalattal rendelkezik az ingatlanjog területén. Karrierje során már számos ipari ingatlan, nagy volumenű társasházprojekt, újépítésű családi ház, és termőföld adásvételében vett részt. Kiemelkedik a legaltech világában is, ahol úttörő módon alkalmazza a jogi ismereteket, például az ingatlan tokenizáció terén.

Az új kollégánk széleskörű tapasztalatokkal bír a hazai és nemzetközi üzleti jog területén is. Magyar és külföldi ügyfelek részére vállalja társaságok alapítását, átalakulások lebonyolítását, valamint a külföldi vállalkozások magyarországi képviseletét is. 

Dr. Magyar Dávid hozzáértése, elkötelezettsége és szakmai tapasztalata biztosítékot nyújt arra, hogy minden ügyfelünk a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljön. Dávid nemcsak magyar, de angol nyelven is dolgozik.

e-ingatlanugyvedek.hu

Ügyfeleink mondták rólunk

"Dr. Magyar Dávidot egy egyetemi csoporttársam ajánlotta, mikor lakás vásárláshoz kerestem kedvező árú ügyvédet. Professzionális, figyelmes, és minden részletre odafigyelt - azt hiszem ezt nevezik teljes körű jogi szolgáltatásnak! A fix díjrendszer pedig nagyon előnyös. Köszönöm, Dávid!" - Emese, 33, Szeged

Az e-ingatlan ügyvédek Szeged városában is korrekt munkadíjért vállalják az adásvételt!

Országos gyakorlat ingatlan adásvételi ügyletek esetén, hogy az ügyvéd a vételár 0,5-1%-át számítja fel munkadíjként, amihez gyakran hozzájön még az általános forgalmi adó 27%-os terhe is, jelentősen növelve a végösszeget. Nem ritka, hogy a banki szerződésmódosítások vagy az elővásárlási joghoz kapcsolódó további költségek is plusz kiadást jelentenek az ügyfelek számára.

Az e-ingatlanügyvédek csapatának tagjaként Dr. Magyar Dávid ezzel szemben lakáscélú ügyletek esetén átláthatóan meghatározott ügyvédi munkadíjért vállalja az adásvételi szerződés elkészítését, ellenjegyzését és a földhivatali ügyintézést! Nálunk nincsenek rejtett költségek: munkadíjunk már tartalmazza az általános forgalmi adót és a tulajdoni lap lekérésének díját is!

Amennyiben Szegeden vagy Csongrád-Csanád vármegyében tervez lakást, családi házat, nyaralót vagy egyéb lakáscélú ingatlant vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül Dr. Magyar Dáviddal! Szeged kapcsolat közvetlenül: +36304033454

Ingatlan vásárlás ügyvédi díja: a vételár 0,45%-a!

Az e-ingatlanügyvédek ajánlata

Miért is fontos előre tudni az árat, ha ügyvédet keres?

Nincsenek váratlan költségek: Már az elején tisztában lesz azzal, mennyibe fog kerülni a teljes ügyintézés, így könnyebben tudja tervezni a költségvetését.

Teljeskörű szolgáltatás: A munkadíjunk már tartalmazza az általános forgalmi adót és a tulajdoni lap lekérésének díját is, így nálunk nem találkozik rejtett költségekkel.

Könnyű összehasonlítás: Mivel a díjaink előre ismertek, könnyen összehasonlíthatók más irodák ajánlataival Szegeden és a környékén.

e-ingatlan ügyvédek Szeged központjában

e-ingatlanügyvédek Szeged központjában

Hogyan segítjük elő az adásvételi szerződések megkötését?

  1. Telefonos kapcsolat - Megbeszéljük az ügy részleteit, azonosítjuk az ügyfelet és felmérjük igényeit, mindezt egy rövid telefonbeszélgetés keretében.
  2. Szerződés és kapcsolódó okiratok megszerkesztése - Miután tisztázódtak az ügy részletei, összeállítjuk az adásvételi szerződést, a tulajdonjog bejegyzési engedélyt, a letéti szerződést, vagy szükség esetén az elővásárlási jogról való lemondást tartalmazó nyilatkozatot, majd mindezt azonnal e-mailben elküldjük az ügyfelünknek, hogy mielőbb egyeztetni tudjon a másik szerződő féllel.
  3. Szerződéskötés és ellenjegyzés - Amennyiben minden fél elégedett az adásvételi szerződés tervezetével, előre egyeztetett időpontban az e-ingatlanügyvédek.hu Szeged, Kálvária sugárúti ügyvédi irodájában megtörténik az adásvételi szerződés aláírása és ellenjegyzése dr. Magyar Dávid ügyvéd előtt.
  4. Földhivatali ügyintézés - Az adásvételi szerződés ellenjegyzése után haladéktalanul benyújtjuk a tulajdonjog bejegyzési kérelmét az ingatlan-nyilvántartási hatóságnak!
  5. Birtokbaadás támogatása - Egy előre elkészített birtokbaadási jegyzőkönyv segítségével támogatjuk a lakás, vagy ház birtokbaadásának folyamatát.

Ügyvédi ajánlatunk eladóknak

Mint ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvéd, a saját ügyvédi irodám praxisában gyakran szembesülök azzal, hogy a lakóingatlanok adásvétele mind az eladók, mind a vevők számára számos kihívást rejt. Sok esetben az eladók aggodalmukat fejezik ki azzal kapcsolatban, hogy a vevő által megbízott ügyvéd vajon megfelelően fogja-e képviselni az ő érdekeiket is. Ez a fenntartás különösen akkor érthető, ha az ügyvédi megbízás közeli ismeretségen alapul, ami elfogultsághoz vezethet.

Ha Ön is azon gondolkodik, hogy értékesítsen egy ingatlant Szegeden vagy Csongrád-Csanád vármegyében, javaslom, vegye igénybe az eladói tanácsadás szolgáltatásunkat

Kollégánk kifejezetten az eladók érdekeit szem előtt tartva alaposan átvizsgálja a vevő ügyvédje által készített adásvételi szerződést, majd digitális platformokon keresztül - legyen az Skype, Teams vagy Google Meet - részletes jogi tanácsot ad, hogy a szerződés minden szempontból megfeleljen az eladó elképzeléseinek és jogi érdekeinek.

Szaktudás és személyes hangvételű kapcsolat - egy jó ügyvéd ismérvei

Dr. Magyar Dávid egy kedves, közeli munkatársamon keresztül ismertem meg. Amikor elkezdtünk az e-ingatlanügyvédek koncepcióján dolgozni, a kollégám folyton emlegette, hogy fel kell vennünk a kapcsolatot Dáviddal, hiszen ha valaki, akkor ő tudni fogja, hogy milyen szoftveres megoldásokkal biztosíthatjuk azt, hogy az ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokat kaphassák!

Amikor először találkoztunk nemcsak ebben tudott nekünk segíteni, de kiderült, hogy egyedi megközelítésével milliókat tudott spórolni az egyik ügyfele visszterhes vagyonátruházási illetékével kapcsolatban. Mindig öröm tanulni egy kollégától, különösen akkor ha a tapasztalatait országszerte tudjuk kamatoztatni!

Összegzés

Szeged ügyvéd ingatlan? Dr. Magyar Dávid, az e-ingatlanügyvédek csapatának tagja, remek választás lehet Ön számára! 

Kiemelkedő szaktudása biztosítja, hogy közreműködésével készült adásvételi szerződések minden szempontból megfeleljenek az ügyfelek érdekeknek és jogi követelményeknek!

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Kapcsolatfelvétel

Hívhat minket az alábbi számon vagy töltse ki az űrlapot és visszahívjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy minden telefonhívást rögzítünk. A Küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Kategóriák:

Csongrád-Csanád vármegye
Illés Géza MártonIGM
Szerző:

Csapatunk

Dr. Illés Géza Márton

[email protected]

Dr. Illés Géza Márton, a Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje, egyben az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
Szerzői profil

Gyakran
ismételt kérdések

Dr. Magyar Dávid jelentős tapasztalattal rendelkezik az ingatlanjog területén, beleértve ipari ingatlanok, társasházprojektek, újépítésű családi házak és termőföld adásvételét. Kiemelkedő tudással bír a legaltech világában, különösen az ingatlan tokenizáció területén.