Logóe-ingatlanügyvédek.hu
Dr. Illés Géza Márton

Dr. Illés Géza Márton

2 perc olvasás

PORTRÉ: Dr. Szabó Tibor, ügyvéd-adószakértő

dr. Szabó Tibor, ügyvéd Kaposvár

dr. Szabó Tibor, ügyvéd Kaposvár

Mi aztán tudjuk: az ingatlanpiac számos kihívással jár, legyen szó eladásról, vásárlásról, vagy bérbeadásról, vagy adóügyekről. Az ilyen ügyletek során mindenki számára fontos, hogy megbízható és tapasztalt szakember álljon mellette, aki nem csak az aktuális jogszabályokat és piaci trendeket ismeri, hanem a helyi sajátosságokkal és adottságokkal is tisztában van. 

Kaposváron, ahol az ingatlanpiac folyamatosan változik, a megfelelő ügyvédi képviselet kulcsfontosságú - éppen ezért tölt el örömmel, hogy dr. Szabó Tibor csatlakozott az e-ingatlanügyvédek.hu csapatához! Dr. Szabó Tibor, aki évtizedek óta működik ügyvédként az Ezredév utca 1. szám alatt, személyes tapasztalatom alapján ideális választás azok számára, akik ingatlanügyekben valóban szakértői segítséget szeretnének kapni. Nem csak a hosszú évek során szerzett tapasztalata teszik kiemelkedővé, hanem személyes elkötelezettsége is az ügyfelei iránt.

Lakást, vagy házat venne Kaposváron és olyan ügyvédet keres az ingatlan adásvételi szerződésekben jártas, valamint a kedvező ügyvédi munkadíjjal dolgozik? Keressen minket!

Komoly szakmai múlt

A ügyvéd úr széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlan adásvételi szerződések területén, legyen szó panellakásról, családi házról, vagy befektetési célú lakásról, vagy személyi jövedelemadóhoz kapcsolódó, esetleg visszterhes vagyonátruházási illeték ügyekről. Ha valaki, akkor ő érti, hogy minden vevő ügye egyedi, és pontosan tudja, hogyan kell a jogi tanácsadás során adaptálódni az ügyfelek változó igényeihez.

Szakbarbársággal azonban biztosan nem vádolnám a kollégát, hiszen dr. Szabó Tibor az Önadózó adózási szaklap kiadó-főszerkesztőjeként, a Somogy Vármegyei Ügyvédi Kamara Felügyelő Bizottságának elnökeként, és több vármegye ügyvédi kamarájának adatvédelmi tisztviselőjeként egy igazi polihisztor, aki rendkívüli szakmai hitelességgel bír.

Az új kollégánk rendkívüli szaktudású adószakértő, akinek ügyvédi tevékenységét nem csak Kaposváron, de budapesti ügyvédi körökben is elismerik. Ha egy kolléga tudni szeretné, hogy melyek a legfrissebb ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok, szinte biztosan találkozott már a kolléga munkásságával. Hosszú ideje szívügye az adatvédelem, aktuálisan pedig a bejelentővédelem témaköre.

Ingatlan ügyvéd Kaposváron

Ingatlan ügyvéd Kaposváron

Dr. Szabó Tibor és az e-ingatlanügyvédek.hu

Az adószakértő ügyvéd kolléga és az e-ingatlanügyvédek.hu filozófiája tökéletesen egybevág. A csapat célja, hogy modern megoldásokkal jó és költséghatékony szolgáltatást nyújtson az ügyfeleik számára. Ennek érdekében egy speciális ügyviteli és szerződéskezelő szoftvert is fejlesztettek, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan és hatékonyan kezelhessék ingatlan adásvételi ügyeiket.

Ha Kaposváron keres ingatlanügyekben jártas ügyvédet, az e-ingatlanügyvédek.hu a legjobb választás! Az ügyvéd úr szakértelme garantálja, hogy az ügyfelek nem csak jogilag, de az illeték és a személyi jövedelemadó szempontjából is a legoptimálisabb megoldást kapják.

Az e-ingatlanügyvédek.hu csapatának innovatív megoldásai garantálják, hogy úgy nyújtsunk magas minőségű szolgáltatást, hogy közben az ügyvédi munkadíj sem terheli meg a vevők költségvetését. Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon nekünk!

Kapcsolatfelvétel

Hívhat minket az alábbi számon vagy töltse ki az űrlapot és visszahívjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy minden telefonhívást rögzítünk. A Küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Kategóriák:

Régiók, vármegyék, városok
Ki-kicsoda az ingatlanpiacon
Somogy vármegye, Kaposvár
Illés Géza MártonIGM
Szerző:

Csapatunk

Dr. Illés Géza Márton

[email protected]

Dr. Illés Géza Márton, budapesti ügyvéd a 2009-ben alapított Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda és az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
Szerzői profil