Logóe-ingatlanügyvédek.hu
Dr. Illés Géza Márton

Dr. Illés Géza Márton

4 perc olvasás

Ingatlan ügyvéd Kaposvár szívében - Dr. Szabó Tibor

E-ingatlanügyvédek.hu kaposvári irodája

E-ingatlanügyvédek.hu kaposvári iroda ügyvéd szolgáltatással

Kaposváron keresi a legjobb ügyvédet, mert ingatlant venne, vagy eladna? Tudom, hogy nincs könnyű dolga, hiszen a Somogy Megyei Ügyvédi Kamara tagjai között rengeteg felkészült ügyvéd kolléga közül választhat! Az e-ingatlanügyvédek.hu vezetőjeként azért dolgozom, hogy megkönnyítsem a döntését:

Ha Kaposvár, vagy Somogy megye ingatlan kínálata érdekli, itt akar lakást, vagy házat venni, esetleg eladni és ingatlanjogi tanácsadás vagy ajándékozási, adásvételi szerződés ügyében keres ügyvédet, akkor olvasson tovább! 

Ügyvéd ingatlanforgalmi tapasztalattal

Hadd mutassam be dr. Szabó Tibor, ügyvéd urat, aki Kaposváron, az Ezredév utca 1. szám alatt áll az ügyfelek rendelkezésére! Ha lakás, vagy ház adásvételről van szó és megbízható, de gyors ügyvédet keres Kaposváron, akkor jó helyen jár! Az e-ingatlanügyvédek.hu nem csupán tapasztalt ingatlanjogászok társulása - mi az adásvétel teljes folyamatában partnerek vagyunk.

Az e-ingatlan ügyvédek Kaposvár városában is nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfél-elégedettségre, és sokan személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Ingatlan adásvétel ügyvédi díja

Az Illés és Szabó Ügyvédi Társulás ajánlata Kaposváron és környékén!

Állítsa be az ingatlan vételárát a csúszkával

Ár: 60 000 000 Ft

e-ingatlanügyvédek.hu

0 Ft

Rejtett költségek nélkül, áfával

Tovább az ajánlathoz

Ajánlatunk vevőknek - adásvételi szerződés átlátható munkadíjért

Az ügyvédi díjak Kaposvár városában is, mint mindenhol, a jogi szolgáltatás típusától és bonyolultságától függenek, én azonban nem hiszek abban, hogy ingatlan adásvétel esetén az előzőeket bármennyire is befolyásolja a vételár. Meggyőződésem, hogy a mi legnagyobb előnyünk a fix munkadíj: lakáscélú adásvételi szerződések esetén előre meghatározott munkadíjért vállaljuk az adásvételi szerződés megszerkesztését, ellenjegyzését és a földhivatali ügyintézést!

Ha Kaposváron, vagy Somogy vérmegyében vásárolna lakást, családi házat, nyaralót, vagy bármilyen lakás célú ingatlant, kérjen ajánlatot tőlünk, vagy közvetlenül a kollégánktól!  Lakáscélúnak tekintjük az ügyletet, ha használt lakás, családi házat, netán nyaralót szeretne vásárolni. 

Nálunk nincsenek rejtett költségek, a munkadíjunkban már az általános forgalmi adó összege és a tulajdoni lap lekérésének díja is benne van!

A kiemelkedő színvonalú jogi szolgáltatás általában magas munkadíjakkal jár együtt, mi azonban hiszünk benne, hogy hosszútávon az átlátható munkadíjjal az ügyvéd és az ügyfele is jobban jár!

Az e-ingatlanügyvédek már Kaposvár városában is elérhetőek

Az e-ingatlan ügyvédek Kaposvár városában is elérhetőek

Ajánlatunk eladóknak

Ügyvédként látom, hogy a lakások és házak adásvételi folyamata nem csupán a vevők, de az eladók számára is komoly kihívásokat tartogat. Sok ügyféllel találkoztam, aki tartott tőle, hogy a vevő által megbízott ügyvéd nem képviseli majd az érdekeit eléggé. Éppen ezért a mi ügyvéd kollégánk a kaposvári használt lakások, házak eladóinak is tud segíteni: átnézzük és véleményezzük a vevői ügyvéd által megszerkesztett adásvételi szerződést, majd Skype, Teams vagy Google Meet szolgáltatáson keresztül tanácsot adunk a minket megbízó eladónak, annak érdekében, hogy a szerződés megfelelően tükrözze az eladó érdekeit is. Ha érdekli az eladói tanácsadás szolgáltatásunk, kattintson ide!

Ingatlanjogi tanácsadás az Ezredév utcában

A kaposvári ügyvéd piac telített, nézze csak meg a kaposvári ügyvédeket soroló ügyvédi névjegyzéket! Ingatlanjogban jártas ügyvédként, aki sok kolléga munkájával találkozott, azt tudom mondani, hogy a legjobb ügyvéd mindig kiemelkedik a polgári jog területén szerzett tapasztalata, szakértelme és az ügyfelekkel való kommunikáció minősége révén.

Kollégánkat, Szabó Tibort, aki 1991-ben kezdte meg ügyvédi tevékenységét, évek óta ismerem, a munkásságával pedig ennél is régebben tisztában vagyok, így meggyőződésem, hogy aki ingatlanügyletet szeretne lebonyolítani Kaposváron, legyen az egyszerű, vagy komplex, több ingatlant érintő, az nálunk jó kezekben lesz! 

Bár hosszú a kiváló kaposvári ügyvédek, ügyvédi irodák névsora, ha használt lakás, eladó ház adásvétele érdekli, az e-ingatlanügyvédek.hu csapatánál kedvező ügyvédi munkadíj mellett jó kezekben lesz!

dr. Szabó Tibor, ügyvéd

dr. Szabó Tibor, ügyvéd

Adásvételi szerződés átlátható munkadíjért!

Amikor ingatlant vásárol vagy ad el, az utolsó, amit a legtöbb ügyfél szeretne, hogy utólag derüljön ki, hogy az ellenjegyzés ellenértéke rejtett költségeket tartalmaz. Senki sem számít arra, hogy a fizetésnél derül ki, hogy az általános forgalmi adót a munkadíj nem tartalmazza, tehát 27%-kal eleve többet kell fizetnie. Gyakran előfordul, hogy a bank szerződésmódosítást követel az ügyfelektől, amiért az ügyvéd szerződésmódosítási díjat kér, de az is előfordulhat, hogy az elővásárlási joggal kapcsolatos ügyintézés kerül extra költségbe. Ahogy fent is írtam, az e-ingatlanügyvédek.hu csapatánál nem érhetik ilyen meglepetések, büszkék vagyunk arra, hogy átlátható díjstruktúrát kínálunk Kaposváron.

De miért is olyan fontos ez?

  1. Nincsenek váratlan költségek: Már az elején tudni fogja, mennyibe fog kerülni az egész ügyintézés, így könnyebben tervezheti a költségvetését.
  2. Teljes körű szolgáltatás: Munkadíjunk már tartalmazza az általános forgalmi adót és a tulajdoni lap lekérésének díját, tehát nincsenek rejtett költségek.
  3. Könnyű összehasonlítás: Ha már előre ismeri a díjainkat, azt könnyebben összevetheti más irodák ajánlataival.
Kaposvar ugyved ingatlan

Kaposvar ugyved ingatlan

Ingatlan jogász munka közben

Hogyan dolgozik az ügyfeleinket képviselő, ingatlanjog területén jártas ügyvéd Kaposvár városában?

  1. Telefonos kapcsolatfelvétel - felvesszük a megbízást, azonosítjuk az ügyfelek és felmérjük az igényeit, mindezt egy rövid telefonbeszélgetés során.
  2. Szerződés és kapcsolódó okiratok megszerkesztése - Miután tisztáztuk a részleteket, előkészítjük az adásvételi szerződést, illetve a tulajdonjog bejegyzési engedély, a letéti szerződés, az elővásárlási jogról lemondó nyilatkozat tervezetét és azonnal e-mailen továbbítjuk az ügyfelünknek, hogy mielőbb egyeztethessen az eladóval.
  3. Szerződéskötés, ellenjegyzés - Ha mindenki elégedett az adásvételi szerződés tervezetével, előre egyeztetett időpontban, az e-ingatlanügyvédek.hu 7400 Kaposvár, Ezredév utcai ügyvédi irodájában, ügyvéd kollégánk előtt sor kerül az adásvételi szerződés aláírására és ellenjegyzésére.
  4. Földhivatali ügyintézés - Az adásvételi szerződés ellenjegyzését követően azonnal benyújtjuk a vevő tulajdonjog bejegyzési engedélyét az ingatlan-nyilvántartási hatósághoz. Preferáljuk az azonnali, személyes érkeztetést.
  5. Birtokbaadás támogatása - Előre elkészített birtokbaadási jegyzőkönyvvel segítjük a lakás, vagy ház birtokbaadásának folyamatát.

Ha ingatlan adásvétel, vagy ajándékozás kapcsán ingatlanos ügyvéd segítségére van szüksége Kaposvár, vagy a környéke területén? Keressen minket!

Kapcsolatfelvétel

Hívhat minket az alábbi számon vagy töltse ki az űrlapot és visszahívjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy minden telefonhívást rögzítünk. A Küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Kategóriák:

Régiók, vármegyék, városok
Somogy vármegye, Kaposvár
Illés Géza MártonIGM
Szerző:

Csapatunk

Dr. Illés Géza Márton

[email protected]

Dr. Illés Géza Márton, budapesti ügyvéd a 2009-ben alapított Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda és az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
Szerzői profil

Gyakran
ismételt kérdések

Dr. Szabó Tibor, ügyvéd, adószakértő.