Logóe-ingatlanügyvédek.hu
Dr. Illés Géza Márton

Dr. Illés Géza Márton

5 perc olvasás

Dr. Kárpáti Zsófia: tapasztalt ingatlan ügyvéd Pécs városában!

Jogi képviselet ingatlanügyekben Baranya vármegyében

Jogi képviselet ingatlanügyekben Baranya vármegyében

Pécsen keresi a legjobb, ingatlanokra specializálódott ügyvédet, mert ingatlan vásárlása, vagy eladása előtt áll? Tudom, hogy nem egyszerű a helyzete, hiszen a Pécsi Ügyvédi Kamara számos képzett ügyvédet tud tagjai között, így egyáltalán nem könnyű választani! Az e-ingatlanügyvédek vezető ügyvédjeként nap, mint nap látom, hogy minden ügyfél, minden ügylet egyedi, ezért eltérő kihívásokat tartogat a kollégák számára. Az elmúlt évek tapasztalata azonban azt mondatja vele, hogy egy jól képzett, sokat látott és empatikus kollégával nem lehet mellélőni!

Amennyiben pécsi ügyvédek közül szeretne választani egy jó szakembert lakásvásárláshoz, eladáshoz, vagy ipari, önkormányzati ingatlanokhoz kapcsolódó ügylethez, netán ajándékozási szerződések szerkesztéséhez, akkor érdemes tovább olvasnia, hogy megismerhesse dr. Kárpáti Zsófiát!

A Kárpáti Ügyvédi Iroda komoly ingatlanjogi tapasztalattal várja az ügyfeleinket

Dr. Kárpáti Zsófia a Kárpáti Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje, aki Pécsen a Mátyás király utca 8. szám alatt várja az ügyfeleket! Fő szakterülete természetesen az ingatlanjog, különösen a használt lakóingatlanok, ipari létesítmények, mezőgazdasági területek adásvétele és ajándékozása. Ezen kívül jártas az elbirtoklásos tulajdonszerzésben, haszonélvezeti jogok létrehozásában, telekrendezési ügyekben, gyámhatósági engedélyezési eljárásokban és az önkormányzati ingatlanügyletekben is. 

A kolléganő klasszikus polgári jogász, ezért otthonosan mozog a társasági jog és a gazdasági mediáció területén is. Zsófia nemcsak magyar, de angol nyelven is dolgozik.

Ingatlan adásvétel ügyvédi díj: a vételár 0,45%-a!

Az e-ingatlanügyvédek ajánlata Pécsen és Baranya megyében.

Adásvétel átlátható munkadíjért Pécsen?

A hagyományos magyar gyakorlat alapján az ügyvéd általában a vételár 0,5-1%-át kéri el ügyvédi munkadíjként, ehhez pedig sokszor még az általános forgalmi adót is hozzá kell számolni, ami 27%-kal növelheti a végösszeget. Gyakori eset, hogy a banki szerződésmódosítások vagy az elővásárlási jog kapcsolódó költségei is extra terhet rónak az ügyfelekre. 

Az e-ingatlanügyvédek csapata a fentiekkel szemben lakáscélú adásvételi szerződések esetén előre meghatározott munkadíjért vállalja az adásvételi szerződés megszerkesztését, ellenjegyzését és a földhivatali ügyintézést! Nálunk nem találkozik rejtett költségekkel, hiszen munkadíjunk már tartalmazza az általános forgalmi adót és a tulajdoni lap lekérésének díját is!

Amennyiben Pécsen vagy Baranya megyében tervez lakást, családi házat, nyaralót vagy egyéb lakás célú ingatlant vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, vagy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül tagunkkal, dr. Kárpáti Zsófiával! 

Hiszünk abban, hogy a fix munkadíjas megközelítéssel hosszú távon mind az ügyvéd, mind az ügyfél jobban jár.

dr. Kárpáti Zsófia, ügyvéd

dr. Kárpáti Zsófia, ügyvéd Pécs

Ügyfeleink mondták rólunk

"Ilyen figyelmes és megbízható ügyvéddel még nem találkoztam! Zsófiát jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy csupaszív és okos ügyvéddel szeretne együtt dolgozni - elérhető áron!" Julianna (62) Kozármisleny

Miért is fontos ez mikor ügyvédet keres?

  1. Nincsenek váratlan költségek: Már az elején tisztában lesz azzal, mennyibe fog kerülni a teljes ügyintézés, így könnyebben tudja tervezni a költségvetését.
  2. Teljeskörű szolgáltatás: A munkadíjunk már tartalmazza az általános forgalmi adót és a tulajdoni lap lekérésének díját is, így nálunk nem találkozik rejtett költségekkel.
  3. Könnyű összehasonlítás: Mivel a díjaink előre ismertek, könnyen összehasonlíthatók más irodák ajánlataival.

Hogyan intézzük az ingatlanügyeket?

Telefonos kapcsolatfelvétel - Megbeszéljük az ügy részleteit, azonosítjuk az ügyfelet és felmérjük igényeit, mindezt egy rövid telefonbeszélgetés keretében.

Szerződés és kapcsolódó okiratok megszerkesztése - Miután egyértelművé váltak a részletek, összeállítjuk az adásvételi szerződést, a tulajdonjog bejegyzési engedélyt, a letéti szerződést, vagy szükség esetén az elővásárlási jogról való lemondást tartalmazó nyilatkozatot, majd mindezt azonnal e-mailben elküldjük az ügyfelünknek, hogy mihamarabb egyeztetni tudjon a másik szerződő féllel.

Szerződéskötés és ellenjegyzés - Amennyiben minden fél elégedett az adásvételi szerződés tervezetével, előre egyeztetett időpontban az e-ingatlanügyvédek.hu Pécs, Mátyás király utcai ügyvédi irodájában megtörténik az adásvételi szerződés aláírása és ellenjegyzése dr. Kárpáti Zsófia ügyvédnő előtt.

Földhivatali ügyintézés - Az adásvételi szerződés ellenjegyzése után haladéktalanul benyújtjuk a tulajdonjog bejegyzési kérelmét az ingatlan-nyilvántartási hatóságnak! 

Birtokbaadás támogatása - Egy előre elkészített birtokbaadási jegyzőkönyv segítségével támogatjuk a lakása vagy háza birtokbaadásának folyamatát.

Ajánlatunk pécsi eladóknak

Ügyvédként tapasztalom, hogy a lakások és házak adásvételi folyamata nem csak a vevők, hanem az eladók számára is jelentős kihívásokat rejt! Számos ügyféllel találkoztam már, akik aggódtak, hogy a vevő által felkért ügyvéd nem fogja kellőképpen képviselni az ő érdekeiket. Sokszor látom, hogy ez az aggodalom nem feltétlenül alaptalan - sőt, természetes is, főleg, ha az ügyvéd a vevő baráti, ismeretségi köréből kerül ki, hogy valamilyen szinten elfogult a megbízója irányába!

Ha úgy érzi, hogy Önnek is segíthetünk az ingatlan eladás során, akkor válassza az eladóknak szóló ajánlatunkat!

Átvizsgáljuk és értékeljük a vevő ügyvédje által összeállított adásvételi szerződést, majd Skype, Teams vagy Google Meet alkalmazáson keresztül tanácsokat adunk az eladónak, annak érdekében, hogy a szerződés pontosan tükrözze az eladó érdekeit is. Amennyiben érdekli eladói tanácsadási szolgáltatásunk, keressen minket bátran! 

E-ingatlanügyvédek Pécsett

E-ingatlanügyvédek Pécsett

Ingatlanjog, polgári jog, agrár jog és empátia

Amikor először találkoztam Zsófiával, hosszan beszélgettünk az e-ingatanügyvédek célkitűzéseiről, az innováció és az etikus hozzáállás szerepéről a polgárjogi képviselet során, amikor egyszer csak megcsörrent a telefonja. Elnézést kért és felvette - hiszen az ügyfél az első! 

Egy fiatal pár kereste őt, akik éppen elveszni készültek a babaváró hitel rejtelmeiben, de fél füllel hallottam, ahogy Zsófia érthetően elmagyarázta nekik, hogy milyen kockázatokkal járnak az állami támogatások, majd kérdés nélkül is elmondta, hogy hogyan érhetik el a hagyományos CSOK-kal a legjobb illetékkedvezményeket. Ez a véletlenül meghallott beszélgetés győzött meg róla, hogy Zsófia valóban az az ügyfelek érdekeit mindennél fontosabbnak tartó, empatikus tanácsadó, akit Pécsre kerestünk!  

Kollégái és az általam azóta megismert ügyfelei is mindig azt emelik ki, hogy rendkívüli empátiával és türelemmel fordul az emberek felé, ami különösen fontos a jogi képviselet terén. Szakmai tudása és gazdag tapasztalata mellett, ez az emberközpontú megközelítése teszi igazán kiemelkedővé. Ügyfelei bizalommal fordulnak hozzá földügyekben is, mert tudják, hogy Zsófia mindig figyelemmel hallgatja őket és szívvel-lélekkel képviseli az érdekeiket!

Ingatlan peres ügyvédek Pécs városában?

Dr. Kárpáti Zsófia tapasztalatai révén tökéletesen tisztában van azzal, hogy az ingatlan perek nem csak összetettek, de sokszor igen érzékenyen érintik az ügyfeleket. Legyen szó birtokvédelemről, határvitákról, elbirtoklásról, közös tulajdon megosztásról, vagy ingatlanügyekkel kapcsolatos szerződésszegések rendezéséről, a kollégánk személyre szabott és alapos peres képviseletet biztosít.

Összegzés

Dr. Kárpáti Zsófia teljeskörű jogi szolgáltatást nyújt pécsi és baranyai ügyfelek számára, így munkajogi, kártérítési, peres, de házassági vagyonjogi ügyben is keresheti (kivéve a büntető jog területét) a Széchenyi tér közelében. Bízza ingatlanügyeit a szakértő ügyvédekre, legyen szó peres ügyek viteléről, ajándékozási szerződés, vagy ingatlan adásvételi szerződés megszerkesztéséről!

Ha érdekli a kollégánk összegzése a 2023-as pécsi ingatlanpiaci trendekről, kattintson a cikkére!


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük tekintse át díjszabásunkat és keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén!

Kapcsolatfelvétel

Hívhat minket az alábbi számon vagy töltse ki az űrlapot és visszahívjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy minden telefonhívást rögzítünk. A Küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Kategóriák:

Baranya vármegye, Pécs
Illés Géza MártonIGM
Szerző:

Csapatunk

Dr. Illés Géza Márton

[email protected]

Dr. Illés Géza Márton, a Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje, egyben az e-ingatlanügyvédek.hu vezetője. Szakterülete az ingatlanjog, az M&A tranzakciók és a vállalatfinanszírozás.
Szerzői profil

Gyakran
ismételt kérdések

Dr. Kárpáti Zsófia, a Kárpáti Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje jártas a kötelmi jog minden területén, különösen használt lakóingatlanok, ipari létesítmények, mezőgazdasági területek adásvételében és ajándékozásában. Ezen felül szakértője az elbirtoklásos tulajdonszerzésnek, haszonélvezeti jogok létrehozásának, telekrendezési ügyeknek, gyámhatósági engedélyezési eljárásoknak és önkormányzati ingatlanügyleteknek. A felszámolás végelszámolás sem áll távol tőle. Kolléganőnk sokat dolgozik az agrár jog, a munkajog és időről-időre a családi jog területén is - a házassági életközösség megszüntetési ügyek sem állnak távol tőle.